HOME




   
 
BITLLES CATALANES󷷷 X CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL  (03.10.2008)
     
 

BITLLES CATALANES. X CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL


Dissabte, 4 d’octubre, a partir de les 10.00h del matí, tindrà lloc el Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes a la zona esportiva “la Muntanyeta” de Calella (Maresme).


Aquesta competició aplega els millors jugadors i jugadores de les diferents lligues territorials (Lliga Nacional, Lliga de Lleida, Lliga de Barcelona, Lliga de Tarragona, Lliga de Girona, Lliga de la Selva-Alt Maresme), jugadors locals i els campions de l’edició 2007, Àngel Saball (Lleida) i Roser Cherta (Tarragona).


Els 95 jugadors (56 homes i 39 dones) disputaran dues partides que decidiran la  participació en la final. Els vuit millors homes i les quatre millors dones d’aquesta eliminatòria lliutaran, partint de zero, per ocupar les primeres posicions de la classificació final del X Campionat de Catalunya Individual.


L’Associació Cultural Sant Quirze i l’Associació Gent de Barri de Pequín de Calella, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitzen l’esdeveniment amb el suport de Ajuntament de Calella i el Consell Català de l’Esport.


Bowlingcat TV retransmetrà en diferit els moments més destacats del campionat a través del web de la FCBB www.tbowling.cat

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades