HOME




   
 
BITLLES: ROSER CHERTA I JOSEP MARIA MARTÍ, CAMPIONS INDIVIDUALS DE CATALUNYA  (04.10.2008)
     
 
Josep Maria Martí (Santa Bàrbara) i Roser Cherta (La Galera) han guanyat el Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes, que ha tingut lloc aquest dissabte 4 d’octubre a les pistes de la zona esportiva “La Muntanyeta” de Calella (Maresme). El torneig ha comptat amb una participació de 95 jugadors (56 homes i 39 dones).

 

A la final femenina s’han classificat: Manoli Garcia (Lloret, 57 punts), Gemma Torras (Cop, 64 punts), Roser Cherta (La Galera) i Isabel Gutiérrez (Guinardó, 60 punts). Per segon any consecutiu, Roser Cherta (78 punts) ha guanyat aquest campionat, al imposar-se a Gemma Torras  i a Isabel Gutiérrez .

 

La final masculina ha comptat amb la participació de vuit jugadors. Josep Maria Martí (Santa Bàrbara) ha realitzat una partida perfecta (90 punts) i s’ha imposat per molt poc a Jordi Gilabert (La Galera, 86 punts) i Jordi Burgàs (Alls Secs, 80 punts). La resta de finalistes han estat: Juan J. Ferreres (La Galera, 66 punts), Enrique Palacios (La Galera, 66 punts), Benito Guiu (El Soleràs, 57 punts), Dionisio Carrera (Mas Duran, 72 punts) i Miquel Quintín (Viladecans, 65 punts).

 

Unes dues-centes persones han vist la final, en una graderia que ha instal·lat l’Ajuntament de Calella, representat per Jaume Puig (regidor d’Esports).

 

El torneig ha estat organitzat per l’Associació Cultural San Quirze, l’Associació Gent del Barri de Pequín i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, representada pel seu Vicepresident Llucià Sánchez. Aquest campionat ha comptat també amb el suport del Consell Català de l’Esport i l’Ajuntament de Calella.

 

Al lliurament de trofeus hi eren presents la Pubilla i l’Hereu 2008 de Calella, Ares Torrent i Llamas i Martí Campeny i Castellà.





 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades