HOME




   
 
BOWLING: IV EUROPEAN WOMEN MASTERS 2008 - PRESIDENT SAMARANCH TROPHY   (09.10.2008)
     
 

IV European Women Masters 2008 - President Samaranch Trophy




El 9 d'octubre, a partir de les 21:00, començarà la fase de classificació del IV European Women Masters on competeixen jugadores d’una quinzena de federacions membres de la World Tenpin Bowling Association (WTBA), a les instal·lacions de Bowling Pedralbes (av. Doctor Gregorio Marañón, Barcelona).


El Samaranch Trophy de bowling és un trofeu exclusiu  per a les jugadores sub-20 que participaran en aquesta competició. El president d'honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch, qui des de la primera edició ha donat el seu suport i ha seguit de prop la competició, ha volgut premiar les jugadores més joves amb aquest trofeu que atorga uns premis especials.


Un total de 65 jugadores, procedents de França, Suècia, Letònia, Islàndia, Finlàndia, Anglaterra, Dinamarca, Holanda, Malta, EUA, Mèxic, Colòmbia i Catalunya participaran en la competició i lluitaran per arribar a la final.


Les grans favorites són la jugadora nord-americana Tennelle Milligan (guanyadora de l’edició 2007), les daneses Bettina Lund, Britt Bröndsted, l’anglesa Kirsten Penny (1a European Bowling Tour 2007), l’holandesa Ghislaine van der Tol, la maltesa Sue Abela (millor jugadora Mediterranean Chalenge Cup), i Sandra Torrents, la millor jugadora catalana de l’European Bowling Tour 2007.


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquest campionat, catalogat amb tres estrelles en el calendari d'esdeveniments esportius de Catalunya, amb la col·laboració d'Ajuntament de Barcelona, el Consell Català d'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i COC Catalunya. La Federació compta també amb les aportacions dels patrocinadors: Yumi i IMAX Port Vell.


TV3 retransmetrà en diferit la final i Bowlingcat.TV l’oferirà a través del web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling: www.tbowling.cat.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades