HOME

BOWLING: EL BOWLING CATALÀ PER PRIMER COP A LA XXXI EUROPEAN CHAMPIONS CUP  (27.10.2008)

La Federació Catalana de Bitlles i Bowling es va estrenar en una competició d’àmbit europeu, el XXXI European Champions Cup, que va acollir Duisburg (Alemanya) del 20 al 26 d’octubre,

amb la representació dels finalistes del Campionat Nacional de Catalunya individual Sandra Torrents (Diagonal Club Bowling) i Raúl Gálvez (Sweetrade Bowling Club).

En la categoria femenina, Sandra Torrents va aconseguir classificar-se en divuitena posició (4527 pals, i 189,04 de mitjana)  i, en la masculina, Raúl Gálvez en la vint-i-cinquena (4621 pals, i 192,54 de mitjana). En la classificació per als World Games (Kaohsiung, Taiwan, 2009), la federació catalana va ocupar la 21a posició entre les 42 federacions participants.