HOME




   
 
BOWLING: IV OPEN CIUTAT DE TERRASSA - TROFEU BOWLTECH   (05.11.2008)
     
 

El 4 de novembre comença la fase de classificació del IV Open Ciutat de Terrassa - Trofeu Bowltech, competició individual femenina i masculina, oberta a tots els jugadors amb llicència homologada per l’ETBF i la WTBA, a les instal·lacions de Bowling New Park Vallès.


Del 4 al 8 de novembre es jugaran les sèries de classificació en les modalitats Scratch i Handicap i en la categoria sub 16, de forma mixta. Diumenge 9 tindran lloc les partides de la semifinal i la final i el consegüent lliurament de premis en les categories Scratch, Handicap i Sub 16 II Trofeu Bowl Tech Iberica / Sweetrade.com


El Vallès Bowling Club organitza aquest campionat, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, la col·laboració del Consell Català de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. L’Open compta també amb les aportacions dels patrocinadors: Bowling Vallès Terrassa, New Park Bowling, Don Mendo, Bowltech Iberica i Papeleria Canigó.


Es preveu una participació de més de 100 esportistes, entre els quals cal destacar 6 nens i nenes provinents de l’escola de la Federació.


http://www.tbowling.cat/bowling_terrassa/cat/rules.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades