HOME




   
 
BOLO LEONÉS: VI MASTER CATALUNYA   (18.11.2008)
     
 

Els millors jugadors de primera i segona categoria dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya: El Negrillón, Horta i Dama de Arintero van competir diumenge passat al VI Master Catalunya a les instal·lacions del club Dama de Arintero (parc de Joan Miró, Barcelona).


Agustín Moreno del club d’Horta va protagonitzar una de les més emocionants finals en la primera categoria ja que es va situar en primera posició, per només dues bitlles de diferència, per damunt de Daniel Alonso, del club El Negrillón.


Agustín és un jugador expert, va començar a jugar a bitlles amb tan sols 8 anys. Fa 15 anys que juga amb llicència de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i s’entrena cada tarda a la instal·lació d’Horta. “Aquest any el campionat ha estat bastant difícil però he tingut molta sort. Sempre fa il·lusió guanyar, però per això s’ha de lluitar. Tot s’aconsegueix amb il·lusió i paciència. Els nervis perjudiquen molt. He après a controlar-los” –va declarar el campió.


En la segona categoria va destacar per sobre de la resta el guanyador del Master de 2006 Julio Gabriel Gago. El jugador de Dama de Arintero es va esforçar i va assolir el seu segon Master després d'una dura pugna amb Francisco Aranda, del Negrillón.

No havia jugat en gairebé tot l’any per falta de temps. Ni tan sols vaig poder participar en campionats. Aquest resultat ha estat una gran sorpresa per a mi” –va manifestar el jugador més jove del torneig.


Classificació


Primera categoria:


1. Augustín Moreno, 311 bitlles (Horta); 2. Daniel Alonso, 309 bitlles (Negrillón); 3. Domiciano Fernández, 243 bitlles (Dama de Arintero); 4. Mariano González, 239 bitlles (Horta); 5. Aureliano Yugueros, 189 bitlles (Dama de Arintero); fins a 19 jugadors.


Segona categoria:


1. Julio Gabriel Gago, 318 bitlles (Dama de Arintero); 2. Francisco Aranda, 304 bitlles (Negrillón)  3. Juan Antonio Fernandez, 237 bitlles (Negrillón); 4. Pedro Gómez, 228 bitlles (Horta)  5. Tomás Alvarez, 170 bitlles (Dama de Arintero); fins a 17 jugadors.


L’esdeveniment va aplegar un públic nombrós tan durant les fases eliminatòries com a la final.  El lliurament de premis es va desenvolupar a càrrec d’Ángel Fernández Castillo, president del Club de Bolos Dama de Arintero, juntament amb el president del Centre Lleonès a Catalunya, Joaquín González Llamazares, el president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart i Aguilà, i Roser Romero, gerent de la FCBB.  La competició va estar perfectament organitzada pel Club de Dama de Arintero, amb la col.laboració de la Federació Catalana de Bitlles i el suport del Consell Català de l’Esport.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades