HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMENÇA LA SEGONA VOLTA DE LA LLIGA NACIONAL  (10.02.2009)
     
 

Els vuit equips que participen en la quarta edició de la Lliga Nacional de bitlles catalanes reprendran la competició el cap de setmana del 14 i 15 de febrer amb la disputa de la vuitena jornada, la primera de la segona volta.


L’equip del C. B. La Galera-Free Power, líder de la competició i campió de les tres edicions anteriors, rebrà el setè classificat, el C.B. Sant Jaume de Bellpuig. El segon classificat, el C. B. Miralcamp jugarà a les pistes del C. B. Igualada, cinquè de la classificació.


Els altres duels de la jornada enfrontaran el C. B. el Soleràs i el C. B. Viladecans, quart i tercer de la classificació respectivament, i el C. B. Siuranenc d’Horta i el C. B. Ametllers, dos dels equips de la part baixa de la classificació.


La primera volta va acabar amb el C. B. La Galera al capdavant, amb 26 punts, seguit del C. B. Miralcamp, amb 20, el C. B. Viladecans i el C. B. Soleràs, amb 16, el C. B. Igualada, amb 14, el C. B. Siuranenc amb 9, el C. B. Bellpuig, amb 7 i, el C. B. Ametllers va tancar la classificació, amb 4 punts.


PDF


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades