HOME




   
 
BOWLING: SANDRA TORRENTS I RAÚL GÁLVEZ, CAMPIONS DE LA 4A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ 2008-2009  (16.02.2009)
     
 

Les instal·lacions de Bowling Pedralbes (Barcelona) van acollir l’última prova del Circuit Català 2008-2009, on hi van participar un total de 75 esportistes, 57 homes i 15 dones.


En la final de la categoria femenina, Sandra Torrents del Club Diagonal va guanyar Mònica Boldó del Club Límit, per 2 a 0. En la fase semifinal, Sandra Torrents va superar la seva companya d’equip Cristina Sanz, per 2 a 0, i Mònica Boldó es va imposar a Mercè Burgués del C.B. Barcelona, per 2 a 0.


Pel que fa a la final de la categoria masculina, Raúl Galvez del Club Sweetrade va vèncer Moisés Pérez del Club Diagonal, per 2 a 1. En la fase semifinal, Moisés Pérez va superar Carlos Domínguez del Club Cat Bowling Figueres, per 2 a 1, i Raúl Gálvez es va imposar a Sergio Pérez del Club Comarcal, per 2 a 0.


Els campions i finalistes d’aquesta quarta prova del Circuit Català representaran la Federació Catalana de Bitlles i Bowling al II Open Vila de Blanes, que se celebrarà del 28 de març al 5 d’abril a les instal·lacions de Bowling Center Blanes.


Classificació amb handicap: 1. Albert Bedós (Club Mediterrània); 2. Ramon Agustín (Club Xtreme); 3. Carlos Huerta (Club Black Bowl); 4. Francisco Cruz (Club Comarcal); 5. Àlex Fernández (Club Comarcal).


Enllaç amb els resultats complets:


http://www.tbowling.cat/circuitcatala/resultats/4prova/FINHND.pdf


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades