HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MOLTA IGUALTAT A LA LLIGA DE BARCELONA  (18.02.2009)
     
 

La Lliga de Barcelona d’aquesta temporada està essent una de les més emocionants i igualades dels últims anys. A Primera Divisió, després de les 16 jornades, el C. B. COP A lidera la classificació (22 punts), seguit de molt a prop pel C. B. Guinardó (20 punts) i el C. B. Viladecans A (19 punts). S’afegeix a la lluita pels primers llocs el C. B. Can Folguera, amb 18 punts. A la part baixa de la classificació, els set equips s’esforcen per tal d’evitar el descens a Segona.


A la Segona Divisió A, l’A. V. Barri Comabella  encapçala la classificació, després d’haver guanyat les 15 partides que ha jugat fins ara, fet que el situa a un pas de l’ascens. La competició en el grup B resulta força interessant, ja que hi ha un triple empat al capdavant de la classificació (24 punts) entre el C. B. Roquerols A, el C. B. Siuranenc D i l’A. E. C. Ves que Bitllen! Els segueix el C. C. R. Riudebitlles a només 2 punts.


El proper diumenge 1 de març es disputaran les partides corresponents a les jornades 17 i 18 d’ambdues categories. Els equips de Primera es trobaran a Barcelona (Vall d’Hebron), a les pistes del C. B. COP. Per primera vegada hi haurà competició de Lliga a Vilafranca del Penedès i a Sant Pere de Riudebitlles, on jugaran els equips de Segona Divisíó del grup A i del grup B, respectivament.


Foto: Equips de Primera Divisió a Manresa (15/02/09)



http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaBCN-equips.pdf




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades