HOME




   
 
BOWLING: VII CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA DE BOWLING  (19.02.2009)
     
 

Del 24 de febrer a l’1 de març, els millors jugadors i jugadores de bowling d’arreu del món competiran en el VII Catalonia Open – Trofeu Galasa de Bowling, tercera prova del Circuit Europeu EBT 2009, a les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona. Aquest torneig està homologat per l’ETBF i WTBA i és obert a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA, sense cap tipus de restricció.


Es preveu que hi participin més 140 jugadors i jugadores procedents de 20 federacions d’Europa, Àsia i Amèrica. Els primers classificats de l’edició anterior tornaran a demostrar la seva habilitat a les pistes barcelonines: el campió, Jari Ratia (Finlàndia), que intentarà revalidar el seu títol enfrontant-se amb jugadors de la talla de Dominic Barrett (Anglaterra), vencedor del Mundial 2008 Sub-23 a Orlando, Kristen Penny (Anglaterra), campiona femenina de l’anterior edició i dues vegades campiona del European Women Master que organitza anualment la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Tore Torgensen (Noruega) i Célia Choukroun (França), juntament amb els  jugadores i  jugadores que actualment encapçalen el rànquing europeu.


Pel que fa als jugadors catalans, partiparan entre els Sandra Torrents i Raúl Gálvez,  'campions de Catalunya absoluts' i representants de la federació catalana a la Copa d’Europa,  a més dels jugadors juvenils Àlvar Cardona i Hèctor Roca, que van competir al Mundial 2008 Sub-23 a Orlando.


Les sèries de classificació tindran lloc de dimarts a dissabte. Les finals de diumenge, a partir de les 9 del matí, es podran veure per internet a través del web www.tbowling.cat, gràcies a Bowlingcat TV, o bé en directe a les instal·lacions de Bowling Pedralbes ja que la competició és oberta al públic gratuïtament.


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquesta competició des de l’any 2002, amb la col•laboració del Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el patrocini de les empreses GALASA i IMAX PORT VELL.


Foto: Kristen Penny (Anglaterra), campiona femenina del VI Catalonia Open-Trofeu Galasa.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades