BOWLING: WILLIAMS, ANDERSSON, NURMILO AND PALERMAA, A LA SEMIFINAL DEL VII CATALONIA OPEN-TROFEU GALASA  (27.02.2009)

96 jugadors van competir en les 6 sèries de classificació del VII Catalonia Open-Trofeu Galasa que van tenir lloc del 25 al 27 de febrer a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.

Els finlandesos Osku Palermaa (1468 pals, mitjana: 244,66) i Panu Nurmilo (1408, mitjana: 234,66) van liderar, respectivament, la sisena i cinquena sèries de classificació.

Stuart Williams (Anglaterra) es va classificar amb 1474 pals (mitjana: 245,67), la millor puntuació de la classificació general, i Robert Andersson (Suècia) amb 1454 pals (mitjana: 242,33), en la tercera i quarta sèries, respectivament.

El danès Jesper Agerbo, que va ser el primer a aconseguir la marca de 300 pals del campionat dijous al vespre, es va situar en la vuitena plaça amb 1432 pals (mitjana : 238).

Marcial Ovide (Catalunya), amb 1445 pals (mitjana: 240,83), va superar la segona sèrie, i Lluís Montfort, amb 1359 pals (mitjana: 226,50), la primera.

Les 3 jugadores millor classificades van ser les finlandeses Krista Pöllänen amb 1464 pals (mitjana: 244), en tercera posició, i  Mari Santonen, amb 1403 pals (mitjana:  233,83), en onzena posició, i la sueca Nina Flack, amb 1287 pals (mitjana: 214,50), en vint-i-setena posició, totes amb 48 de handicap, l’estàndard en l’EBT.

El VII Catalonia Open – Trofeu Galasa és la tercera prova del Circuit Europeu EBT 2009 i un dels circuits Major. El campionat ofereix un total de 55.000 € en premis. El millor dels  48 jugadors se n’emporta 12.000. Jari Ratia (Finlànda) en  ser el campió de la VI edició.

Keith Halle entrevista els jugadors Jesper Agerbo, Osku Palermaa, Jari Ratia, Stuart Williams, Paul Moor, Jason Walsh i Dominic Barrett i Guy Caminsky, i la jugadora Patricia Luoto a www.tbowling.cat