BOWLING: WILLIAMS GUANYA LES SÈRIES DE CLASSIFICACIÓ DEL VII CATALONIA OPEN  (28.02.2009)

Stuart Williams (Anglaterra) va guanyar els 120 jugadors després de 12 sèries de classificació del VII Catalonia Open - Trofeu Galasa a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona. El campió del  rànquing mundial Masters 2007 es va situar al capdavant a la tercera sèrie amb 1474 pals amb unes partides de 279, 258 i 256 i una mitjana de 245,67. Williams va guanyar la desena sèrie de dissabte amb 1442 pals.

Els finlandesos  Osku Palermaa i Krista Pöllänen van acabar en segona i tercera posició amb 1468 i 1464, respectivament. Pöllänen, que és la millor de les 37 dones del campionat, va obtenir 48 pals de handicap, l’estandard per a dones a l’European Bowling Tour.

André Philippe (França) va guanyar l’onzena i penúltima sèrie i es va classificar en quarta posició amb 1455 pals i una mitjana de 242,50. Philippe va tenir una sèrie de 803 a les partides 2-4 amb 266, 257 i 280.

Cheska Tomas (Holanda) va vèncer la novena sèrie de classificació dissabte al matí. La seva puntuació de 1349 pals, inclosos els 48 de handicap, va ser la més baixa dels líders de les 12 sèries. Tot i que amb aquest resultat Tomas va ocupar la 34a posició de la classificació general, es va classificar automàticament per a les finals de diumenge com a campiona d’una sèrie.

Un total de 17 jugadors, 14 homes i 3 dones, van superar el límit de 1400 pals. Lucas Legnani (Argentina) va ser el dissetè amb 1401. François Sacco (França) i Kirsten Penny (Anglatera) van ser els únics jugadors de la 12a sèrie i la final que es van situar entre els 30 millors. Sacco va puntuar 1377 a la sèrie i es va moure a la 22a posició mentre que la campiona del rànquing EBT 2007 Penny amb 1365, inclòs el handicap, va obtenir la 29a posició. Rikke Holm Rasmussen (Dinamarca) va obtenir la 30a i última posició amb 1357 pals.