BOWLING: L’ARGENTÍ LUCAS LEGNANI, CAMPIÓ DEL VII CATALONIA OPEN-TROFEU GALASA   (01.03.2009)

L’argentí Lucas Legnani  es van endur el premi del VII Catalonia Open-Trofeu Galasa després de superar per 5 pals  l’anglès Dominic Barrett.

Dominic Barrett va  guanyar el primer enfrontament de defensa de posició al suec  Mathias Arup.

Tots dos es van classificar per a la final per un punt de diferència.  Jesper Agerbo, tot i que va aconseguir un joc perfecte amb una partida de 300 punts, va acabar en quarta posició, a 12 punts de participar en la final, i Kirsten Penny, la millor jugadora femenina del torneig, en cinquena posició, a 13 punts de participar a la final.

En el lliurament de premis Jordi Mombrú, representant del Consell Català de l’Esport, va lliurar el premi al primer classificat Lucas Legnani. Joan Ricart i Aguilà, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling,  i Oriol Ros, gerent de Bowling Pedralbes, van donar el segon i tercer premi, respectivament, a Dominic Barrett i Mathias Arup.