BOWLING: EL CLUB MEDITERRÀNIA I EL CLUB LÍMIT GUANYEN LA PROVA DE PARELLES DELS XII CAMPIONATS DE CATALUNYA   (31.03.2009)

Del 16 de febrer al 29 de març va tenir lloc la prova de parelles dels XII Campionats de Catalunya a la instal·lació de New Park Vallès de Terrassa, amb la participació de 88 parelles (27 femenines i 62 masculines). Aquest campionat és una de les proves de referència de seleccions absolutes de bowling tenpin de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling 2009.

Un total de 20 parelles van superar les 18 partides de classificació i van lluitar per classificar-se en les primeres posicions de la final. En la categoria masculina, la final va ser molt ajustada ja que Albert Bedós i Lluís Pujol del Club Mediterrània van guanyar Raül Gálvez i José Fernández del Club Sweetrade per set pals de diferència. En la categoria femenina, Mònica Boldó i Margarita Roa del Club Límit van liderar la prova en tot moment, i van aconseguir la primera posició amb 7032 pals (195,33 de mitjana).

En la segona categoria masculina, Manuel López i Antonio Ruiz del Club Comarcal es van classificar campions i Joan Piqué i Eduardo Fernández del Club Sweetrade, en segona posició. En la tercera categoria masculina, Juan Úbeda i Marco Roca del Club Xtreme, van obtenir la primera posició i Carlos Martí i Joel Barboza, del Cat Bowling Figueres, la segona.

Pel que fa a la segona categoria femenina, la parella del Club Comarcal, Francisca Meléndez i Irene Molera, van obtenir la primera posició i la parella del Club Flecha 1, Ana M. Delgado i Pilar Franco, la segona.

Classificació absoluta masculina:

1. Albert Bedós i Lluís Pujol, Club Mediterrània (7188 pals, 199,67 de mitjana)

2. Raül Gálvez i José Fernández, Club Sweetrade (7181 pals, 199,47 de mitjana)

3. Sergio Pérez i Toni Escabias, Club Comarcal (7132 pals, 198,11 de mitjana)

1. Mònica Boldó i Margarita Roa, Club Límit (7032 pals, 195,33 de mitjana)

2. Sandra Torrents i M. Ángeles Álvarez, Club Diagonal (6511 pals, 180,86 de mitjana)

3. Mercè Burgues i Francisca Núñez, Club Barcelona (6439 pals, 178,86 de mitjana)

El 5 de maig començarà la prova de trios dels XII Campionats de Catalunya a la instal·lació de Bowling Pedralbes de Barcelona.