HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ALLS SECS A DOMINA LA LLIGA DE GIRONA  (09.04.2009)
     
 

Després de 15 partides de la Lliga provincial de Girona de bitlles catalanes, l’equip del C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras A domina amb comoditat amb un total de 28 punts després d’haver guanyat 14 partides. A 5 punts de diferència, se situa en segon lloc l’equip A del C.E. Vilabrú de Palafrugell, tot i que ha jugat una partida més. El C.B.C. Mont-ras és tercer a un punt del Vilabrú, però també amb una partida menys.


A la categoria Comarcal Baix Empordà hi ha un triple empat al capdavant de la classificació. El C.B.C. Torrent, el C.B.C. Parlavà i l’equip B del C.B.C. Alls Secs Piquen tenen 28 punts, però aquest últim equip ha disputat una partida menys. Els Pirates de la Pineda Fosca són quarts a només 2 punts dels tres primers classificats.


La classificació individual de 184 jugadors està encapçalada per Jordi Burgas (C.B.C. Alls Secs Piquen), amb una mitjana de 77,5 punts per partida, seguit de Gabriel Sánchez (E.E. Vilabrú), amb 74,73 punts i de Tello Berrocal (C.B.C. Alls Secs), amb 74 punts. La primera dona classificada és Margarita López (C.B.C. Alls Secs), en cinquena posició, amb una mitjana de 72.8 punts per partida.


La Lliga es decidirà en les properes 6 partides de Primera Divisió i les 8 de categoria Comarcal Baix Empordà que es clourà al mes de maig a Mont-ras i Palafrugell respectivament.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades