HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÈXIT D'INSCRIPCIÓ A LA VI COPA GENERALITAT  (16.04.2009)
     
 

El 18 d’abril comença la VI Copa Generalitat de bitlles catalanes amb la inscripció més nombrosa de totes les edicions que s’han fet fins ara. Hi participaran un total de 43 equips: 16 de la Lliga de Lleida, la més representada, 11 de la Lliga de Barcelona, 7 de la Lliga de Girona, 4 equips de la nova Lliga del Camp (Baix Camp i Priorat), 3 de la Lliga Selva-Alt Maresme i 2 equips de la Lliga de Tarragona (Terres de l’Ebre).


Aquesta edició presenta una important modificació en el seu format: se seguiran disputant les eliminatòries a doble partit fins a vuitens de final, però es jugarà una “final a 8”. Serà el proper 5 de juliol a Vallverd d’Urgell (Pla d’Urgell), on els 8 equips classificats s’enfrontaran en un matí, en eliminatòries a partida única per resoldre els quarts de final, les semifinals i la gran final.


El proper cap de setmana, 18 i 19 d’abril, tindrà lloc la primera eliminatòria. Destaquen els enfrontaments entre el C.B. Os de Balaguer – C.B. Benavent de Segrià (actual campió de Catalunya), C.B.C. Llofriu – C.B. Deltebre, C.B. Ivars – C.B. Sagrada Família i C.B. Vallverd d’Urgell – C.B. l’Empordanet.


 


Foto: Equip del C.B. Miralcamp, campió de la V Copa Generalitat.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades