HOME




   
 
BOWLING : LA SELECCIÓ CATALANA PARTICIPA PER PRIMER COP A LA COPA DEL MEDITERRANI  (20.04.2009)
     
 

La selecció catalana de Tenpin Bowling participarà per primer cop a la XII Mediterranean Challenge Cup que acollirà la ciutat de Montpeller (França) del 21 al 26 d’abril. En aquest torneig, organitzat per la Fédération Française de Bowling et de Sports de Quilles (FFBSQ) amb l'homologació de l’European Tenpin Bowling Federation (ETBF), competiran també els equips de les federacions de França, Malta, Israel, Grècia, Turquia, Gibraltar, Xipre, San Marino i Itàlia.


L’equip de la federació es compon dels jugadors Mònica Boldó (Club Límit), Cristina Sanz (Club Diagonal), Lluís Montfort i Raúl Glavez (Club Sweetrade) amb Ricardo Gallego, vicepresident de la FCBB, com a cap de l’expedició. La competició consta de nou proves: individual, parelles, combinada i final màster en les categories masculina i femenina, i una prova per equips mixtos.


Aquesta serà la cinquena competició internacional en Tenpin Bowling on participaran els jugadors de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling després de l’admissió a la federació internacional FIQ aconseguida l’any 2007: World Youth Championships (Orlando, EUA, juliol 2008, sub-21), XXXI European Champions Cup (Duisburg, Alemanya, octubre de 2008), 44 Qubica-AMF Bowling World Cup 2008 (Hermosillo, Mèxic, novembre de 2008) i European Youth Championships (Malmö, Suècia, abril de 2009,  sub-18).


Enllaç amb el campionat: http://www.mcc2009.fr/


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades