HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CATEGORIES EN EDAT SCOLAR A LA SÉNIA  (24.04.2009)
     
 

El dissabte 25 d’abril la Sénia (Montsià) acollirà la fase nacional del III Campionat de Catalunya de bitlles catalanes per a Categories en Edat Escolar. Més de 100 nois i noies,  nascuts entre l’1 de gener de 1990 i el 31 de desembre de 2000, dels 150 de 25 clubs que han participat en una de les dues jornades territorials, s’enfrontaran a una partida conjunta en trenta pistes. Els cinc millors de cada categoria --benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils (tant masculins com femenins)-- jugaran la final.


 


Estaran representats 15 clubs de tot Catalunya: C.B. la Sénia (Montsià), C.B. la Galera (Montsià), C.B. Siuranenc d’Horta (Barcelona/Barcelonès), C.B. Badalona (Barcelonès), C.B.C. Palamós (Baix Empordà), Amics de la Pineda Fosca (Llagostera/Gironès), C.B. Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), C.B. Anglesola (Urgell), C.B. Lloreta Kin (Cervera/Segarra), C.B. el Poal (Pla d’Urgell), C.B. Flor de Lis (Pla d’Urgell), C.B. Sant Jaume de Bellpuig (Urgell), C.B. Sant Miquel de Bell·lloc (Pla d’Urgell), C.B. Sant Sebastià de Castellserà (Urgell) i C.B. Tordera (Segarra).


 


El campionat, organitzat pel Club de Birles la Sénia per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament d’aquesta localitat, el Consell Comarcal del Montsià i el Consell Català de l’Esport, es desenvoluparà a la zona esportiva del carrer Girona de la Sénia, a partir de les 10h del matí.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades