HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA GALERA FREE POWER, CAMPIÓ DE LA LLIGA NACIONAL  (18.05.2009)
     
 

El Club de Bitlles la Galera Free Power, format per Joan Lleixà, Jordi Gilabert, Enrique Palacios, Vicent Albiol i Joan J. Ferreres, s’ha proclamat campió per quart any consecutiu de la Lliga Nacional de bitlles catalanes, després de guanyar 25 de les 28 partides disputades, en què ha aconseguit un total de 50 punts. L’equip del C. B. Miralcamp també per quart any consecutiu s’ha classificat en segona posició a 8 punts del títol amb l’equip format per Ramon Torres, Emili Fransi, Josep Masot, Jaume Pedrós i Adolfo Casals.


La tercera posició de la classificació per equips ha estat per al C. B. Viladecans, amb 34 punts, després d’haver lluitat durament per aquesta posició amb el C. B el Soleràs que ha estat quart amb 32 punts, 8 més que el C. B. Igualada que ha estat cinquè. Les tres darreres posicions en la classificació han estat per al C. B. Sant Jaume de Bellpuig, amb 17 punts, el C. B. Siuranenc d’Horta, també amb 17 punts, i el C. B. Ametllers amb només 8 punts.


El millor jugador de la temporada, Joan Lleixà, del C. B. la Galera Free Power, encapçala la classificació individual dels 76 participants amb una mitjana de 78,42 punts per partida. En segon i tercer llocs s’han classificat Jordi Gilabert, del C.B. la Galera, i Hermini Badia, del C.B. Igualada, amb una mitjana de 76,92 punts, i de 76,19, respectivament. Júlia López, del C.B. Viladecans, ha estat la millor jugadora femenina, amb una mitjana de 72,42 punts per partida.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades