HOME




   
 
CONVOCATÒRIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA  (25.05.2009)
     
 
Es convoca a la sessió de l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el Dijous 25 de juny de 2009, a les 16.00 hores en primera convocatòria,  i a les 16.30 hores en segona convocatòria i definitiva, al Saló Llimona de l’Hotel Catalonia Plaza, Plaça d’Espanya, 6-8 de Barcelona, per tractar el següent:



Ordre del dia



1.    Informe del President.



2.    Aprovació, si s’escau, de la  memòria de les activitats de l’exercici 2008 de Bolo Palma, Bolos Leoneses, Bolo Celta, Bitlles Catalanes i Bowling Tenpin  i Ninepin.



3.    Aprovació, si s’escau, de la liquidació de l’exercici econòmic de l’any 2008 amb el tancament del balanç i compte de resultats.



4.    Aprovació, si s’escau, del pressupost per l’exercici 2009, ordinari, extraordinari i finançament.



5.    Aprovació, si s’escau, del pla general d’actuació anual, els programes i activitats esportives de l’actual exercici.



6.    Delegació en la Junta Directiva de les modificacions necessàries del pressupost per tal d’adaptar-lo a les possibles subvencions.



7.    Modificació de les quotes d’afiliació.



8.    Modificacions estatutàries



9.    Modificació de reglaments.



10.    Convocatòria d’ eleccions a membres de la Junta Directiva de la FCBB.



11.    Nomenament de tres interventors, entre els assistents a l’assemblea, que aprovaran i signaran l’acta conjuntament amb el president i el secretari.



Barcelona, 25 de maig de 2009

 



Joan Ricart i Aguilà

President

Federació Catalana de Bitlles i Bowling



Nota1: La documentació relativa als temes que es tractaran a l’Assemblea estarà a disposició dels membres de la federació a partir del proper dia 10 de juny de 2009 a la seu de la federació i al web  www.tbowling.cat .



Nota 2: Aquelles entitats que desitgin fer esmenes als documents objecte d’aprovació, podran fer-ho per escrit fins a les 20 hores del dia 18 de juny de 2009 esmenes que hauran de ser presentades directament a la secretaria de la federació, signades pel representant legal de l’entitat. A l’Assemblea només es discutiran les esmenes que hagin estat presentades per escrit i en els terminis abans esmentats.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades