HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL GUINARDÓ A, CAMPIÓ DE LA LLIGA DE BARCELONA  (25.05.2009)
     
 

L’equip A del C.B. Guinardó es va proclamar campió de la Lliga de Barcelona de bitlles catalanes de Primera Divisió en l’última jornada, disputada a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), el 17 de maig. L’equip del C. B. Guinardó (Barcelona), format per Màrius Ballester, Jordi Juncosa, Joan J. Centeno, Maties Fontanet, Manuel Cancio,  Joan Martínez i Francesc Puig, es va imposar a l’equip del C.B. COP, format per Jordi Mitjana, Manuel Torregrosa, Juan García, José L. López i Albert Oliva, i es va aprofitar que el segon classificat, el C.B. Viladecans A, format per Justino Rodríguez, Llucià Sánchez, Jordi Gonzalo, José Ponce , Ramon Llabrés, Joan Gonzalo i Joaquim Cuartero, perdés contra el C.B. Tossal del Coro A (Manresa). L’equip del  COP A es va classificar en tercera posició en perdre l’última partida contra el C.B. Can Folguera (Sta. Perpètua de Mogoda).


Integrants del Guinardo parlen per BOWLINGCAT TV


Entrevista a Jordi Mitjana COP




Entrevistes Siuranenc



Entrevistes Comabella





Al grup A de Segona Divisió, l’equip de l’ A.V. Barri Comabella (Sant Llorenç Savall) va superar l’empat al capdavant de la classificació amb el Guinardó B, ja que va obtenir una millor puntuació en les seves partides. Al grup B, els resultats van ser encara més igualats i es produir un triple empat entre el C.B. Siuranenc d’Horta D (Barcelona), el C.B. els Roquerols (St. Feliu del Racó), i l’A.E. Ves que bitllen! (Terrassa), i es van classificar primers, segons i tercers, respectivament, per la puntuació que van obtenir en les partides que van jugar entre ells.


Els millors jugadors de la temporada, Màrius Ballester i Jordi Juncosa, del C. B. Guinardó, van encapçalar la classificació individual dels 371 participants amb una mitjana de 75,67 i 74,06 punts per partida respectivament. Les posicions següents són: tercer, Jordi Mitjana (COP), amb 72,82 punts de mitjana, quart, Cristobal Lao (Tossal del Coro), amb 72,70, i cinquè, Manuel Torregrosa (COP), amb 72,50. La millor jugadora femenina, Remei Farré del C. B. Siuranenc d’Horta, va obtenir una mitjana de 70,06 punts per partida i la millor jugadora jove (fins a categoria juvenil), Marta Solé, també del C. B. Siuranenc, va aconseguir 60,35 punts de mitjana.






 


 


http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaBCN-equips.pdf


 


 http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaBCN-individual.pdf

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades