HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DOBLE ÈXIT DEL C󷷷B󷷷C󷷷 ALLS SECS PIQUEN A LA LLIGA DE GIRONA  (02.06.2009)
     
 

El passat diumenge 24 de maig es van disputar a Mont-ras i Palafrugell les dues últimes jornades de la sisena Lliga de Girona de bitlles catalanes, tant de Primera Divisió provincial com del grup comarcal del Baix Empordà, amb doble èxit pel C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras.


L’equip del C.B.C. Alls Secs Piquen A, format per Jordi Burgas, Joan Perea, Margarita López, Tello Berrocal, Rafa Contreras i Maria Cuenca, ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada, amb 40 punts (20 victòries i 2 derrotes) en les 22 jornades disputades. El segon classificat, a 7 punts dels campions, ha estat el C.B.C. Mont-ras i, tercer, empatat amb el segon, el C.E. Vilabrú A. Tanca la classificació de primera els Amics d’Esclanyà, amb 11 punts. Al grup comarcal del Baix Empordà s’ha proclamat campió l’equip del C.B.C. Alls Secs Piquen B, que, després de guanyar 22 partides de les 24 disputades, ha aconseguit l’ascens a Primera provincial.


En la classificació individual, el millor jugador de la temporada ha estat Jordi Burgas del C.B.C. Alls Secs Piquen, amb una mitjana de 75,50 punts per partida, seguit de Josep Cruañas del C. B. Mont-ras, amb 74,56 punts, i Joan Perea del C.B.C. Alls Secs Piquen, amb 74,19 punts. La millor jugadora femenina, classificada en la 5a posició, ha estat Margarita López, també del C.B.C. Alls Secs Piquen, amb una mitjana de 73,21 punts per partida.


http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaGirona-equips.pdf





http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaGirona-individual.pdf






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades