HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DELTEBRE, CAMPIÓ DE LA LLIGA DE TARRAGONA  (03.06.2009)
     
 

L’equip del C. B. Deltebre A, format per Sergi Arqués, Josep Bertomeu, Álvaro Bo, Joan Bertomeu i Francesc Bo, s’ha proclamat campió de la Lliga de Tarragona de bitlles catalanes en superar per 5 punts el C. B. Santa Bàrbara.  L’equip del Delta de l’Ebre han guanyat 25 de les 32 partides disputades i no ha estat fins a la darrera jornada del campionat, el 24 de maig a Camarles, que no s’han pogut assegurar el títol. El tercer classificat ha estat el C. B. Vinaròs C, amb 45 punts, empatat amb el C. B. Santa Bàrbara.


L’èxit del C.B. Deltebre ha estat complert, ja que el Deltebre B ha quedat primer de Segona Divisió, amb 46 punts, seguit del C.B. Camarles, amb 42. El títol d’aquesta categoria, i per tant l’ascens a Primera Divisió, també s’ha resolt en l’última jornada. El C. B. Roquetes s’ha classificat en tercera posició amb 38 punts.


En la classificació individual de la Primera Divisió, Josep M. Martí, del C. B. Santa Bàrbara i actual campió de Catalunya, ha estat el millor jugador de la lliga, amb una mitjana de 78,47 punts per partida, seguit de Josep Bertomeu, del C. B. Deltebre, amb 77,96, i d’Agustí Barberà, també del C. B. Santa Bàrbara, amb una mitjana de 77,06 punts. En la classificació individual de la Segona Divisió, el millor jugador ha estat Juan Bautista Paulo, del C. B. Vinaròs, amb una mitjana de 70,21 punts.


La millor jugadora ha estat Roser Cherta (C.B. la Galera Free Power), 17a classificada de Primera Divisió amb una mitjana de 71,87 punts, actual campiona de Catalunya individual.


 


http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaTarragona1aD-individual.pdf





http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaTarragona1aD-equips.pdf




http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaTarragona2aD-individual.pdf




http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaTarragona2aD-equips.pdf






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades