HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PRESENTACIÓ DEL XV CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A FIGUERES  (12.06.2009)
     
 

Dijous 11 de juny va tenir lloc l’acte de presentació del XV Campionat de Catalunya de Clubs a la sala d'actes del Teatre Jardí de Figueres, una competició que organitza l’Ajuntament de Figueres, amb la col.laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Brefig (Associació de Joves Breakers de Figueres), entre altres entitats.


Hi van ser presents les veus de totes les parts implicades en l’organització del campionat. Per una banda, Pere Casellas, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, i Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling van agrair la confiança mútua i la col·laboració per tirar endavant l’esdeveniment esportiu en el marc dels actes de Figueres com a Capital de la Cultura Catalana 09.  Per una altra banda, Carles Salgas, delegat de la FCBB a Girona, va parlar de la recuperació de les bitlles a les comarques gironines, Jep Coromines, representant BREFIG, de l'organització de l'esdeveniment i Toni Solé, tècnic de la FCBB, de la part tècnica i esportiva del campionat.

 

En acabar, es van fer unes tirades de bitlles als jardins del teatre, acompanyats de la jugadora gironina Margarita López del C.B.C. Alls Secs Piquen.


El 14 de juny, 200 jugadors i jugadores, 40 equips, d’arreu de Catalunya participaran al XV Campionat de Catalunya de Clubs de bitlles catalanes, el més gran esdeveniment de la temporada de bitlles, a partir de les 10 del matí a la plaça d’Europa de Figueres  (Alt Empordà), Capital de la Cultura Catalana 2009.


El campió de l’edició anterior, el  C.B. Benavent de Segrià, defensarà el títol que va  aconseguir l’any passat a Torelló competint amb els equips que han obtingut els millors resultats en les diferents lligues de la FCBB: 7 equips de la Lliga Nacional, 9 equips de la Lliga de Barcelona, 8 equip de la Lliga de Girona, 7 equips  de la Lliga de Lleida, 4 equips de la Lliga de la Selva-Alt Maresme, 3 de la Lliga del Camp i un equip de la Lliga de Tarragona.


www.bitllesfigueres.com


 


En aquest enllaç directe amb la presentació del Campionat de Bitlles.





http://www.youtube.com/watch?v=7s2RBXV5eLo






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades