HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CBC ALLS SECS PIQUEN, CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (07.07.2009)
     
 

El C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras (Baix Empordà) es va proclamar campió de la VI Copa Generalitat de Bitlles Catalanes que va tenir lloc a Vallverd d’Urgell, diumenge 5 de juliol. És el primer equip que guanya aquesta competició amb el nou sistema de “final a vuit”.


A primera hora del matí es van disputar els enfrontaments corresponents a l’eliminatòria de quarts de final. En partides molt igualades el C.B. Viladecans va superar el C.B. Benavent de Segrià; el C.B.C. Alls Secs Piquen, el C.B. Lloret; el C.B. Ametllers, el C.B. l’Albagés i el C.B. Igualada, el C.B. Guinardó. Els enfrontaments de les semifinals, molt ajustats, van donar la victòria dels Alls Secs Piquen sobre Viladecans i la dels Ametllers sobre l’Igualada.


L’equip del Club Mont-ras, format per Joan Perea, Rafa Contreras, Jordi Burgas, Maria Cuenca i Tello Berrocal, va superar amb comoditat els jugadors del C.B. Ametllers (357 a 289). Ramona Citoler, Roser Enrich, Enric Font, Antoni Macià i Ramon Burgos van compondre l’equip de Cervera que va disputar la final.


El C.B. Vallverd d’Urgell, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va organitzar aquesta final a vuit, amb el suport de l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i el Consell Català de l’Esport.


Ramon Roca, president del club organitzador, Paquita Clua, delegada de la FCBB a Lleida, Llucià Sánchez, vicepresident de la FCBB, Ramon Maria Guiu, alcalde d’Ivars d’Urgell, Xavier Pedrós, regidor de Vallverd d'Urgell i Núria Ramon, representant del Consell Català de l’Esport a Lleida, van acompanyar tots els participants durant la competició i en el lliurament de trofeus.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades