HOME




   
 
BOWLING: BLANCHART, VERBRUGGEN I HELMINEN, PRIMERS CLASSIFICATS DE LA DARRERA SÈRIE DEL CIUTAT DE BARCELONA󷷷   (18.07.2009)
     
 
 

Josh Blanchart, d’Estats Units,  es classifica en el primer lloc de la 4a sèrie d’avui dissabte, que s’ha jugat aquesta nit, Blanchart amb la millor sèrie del campionat lidera  la classificació general, 1517 (252 de mitjana), també ha aconseguit una partida perfecta (300), aquest rècord el comparteix amb Lluís Montfort (federació catalana) i Yoan Alix (federació francesa), Montfort va ser el primer jugador en aconseguir la partida perfecta.  


La classificació general per a la final, l’encapçalen 3 jugadors de la zona americana, Josh Blanchart, Mika Koivuniemi i Brian Voss, seguits per la sueca Veronica Lantto.


Demà diumenge a les 9 del matí començaran a disputar-se les semifinals i finals. A partir de les 10.00h es retransmetran imatges de les prèvies i entrevistes amb els jugadors més destacats pels web www.ufec.tv i www.tbowling.cat. L’emissió en directe començarà a les 16.00h.


La competició ha comptat amb la participació de 162 jugadors i jugadores de 21 federacions d’arreu del món. El 90% dels participants de la zona europea (ETBF) i el 10% restant a la zona americana (PABCON).


http://www.tbowling.cat/t_barcelona/resultats/QS2.html


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades