HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA NACIONAL, LA GALERA, 4 DE 4  (06.08.2009)
     
 

L’equip del C.B. la Galera domina la Lliga Nacional de bitlles catalanes des que aquesta es va iniciar la temporada 2005/2006. Els del Montsià han aconseguit quedar campions 4 temporades consecutives. A aquestes victòries per equips també cal sumar-hi les aconseguides individualment per Joan Lleixà les temporades 2006/07 i 2008/09.


L’equip de la Galera ha estat format aquests quatre anys per: Vicent Albiol, Joan Lleixà, Joan Josep Ferreres, Jordi Gilabert i Enrique Palacios. De tant en tant han comptat amb un reforç “de luxe”: Roser Cherta –campiona de Catalunya individual els anys 2007 i 2008. També ha col·laborat en els èxits de l’equip Gerard Albiol, una jove promesa del planter dels de la Galera que aquest any ha estat campió de Catalunya en categoria cadet.


El C.B. la Galera, patrocinat per l’empresa Free Power, també treballa amb el jovent per tal d’assegurar el relleu generacional dels seus jugadors. Una quinzena de nois i noies entrenen amb regularitat i participen en les competicions oficial que organitza la FCBB, amb molt bons resultats.


A més, aquesta temporada, aprofitant la visita del C.B. Siuranenc d’Horta, els joves jugadors de la Galera van disputar un encontre amistós amb els nois i noies de l’escola de bitlles Horta-Guinardó que dirigeix l’equip barceloní. Accions com aquesta són les que garanteixen un bon futur per les bitlles catalanes.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades