HOME




   
 
BITLLES CATALANES: UNA BONA TEMPORADA PER ALS ALLS SECS PIQUEN  (21.08.2009)
     
 

El C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras s’ha convertit en les últimes temporades en un dels equips punters de les bitlles catalanes d’arreu de Catalunya. Als tres títols consecutius en la Lliga de Girona cal sumar-hi el segon lloc en el Campionat de Catalunya de Clubs de l’any 2007, el segon lloc en la Copa Generalitat del 2008 i, el seu gran èxit, el títol de campió d’aquesta mateixa competició l’any 2009. A més, l’equip B dels Alls Secs s’ha proclamat campió de la Lliga comarcal del Baix Empordà, i ha aconseguit l’ascens a la Primera Divisió gironina.


L’equip del Baix Empordà també ha tingut èxit en competicions “no oficials”. S’ha emportat el primer premi en diferents campionats oberts. Destaca per sobre de tots les seves bones actuacions en la Marató Nacional de Bitlles d’Ivars d’Urgell. En la darrera edició, disputada al final de juny passat, els Alls Secs Piquen es van classificar en segona posició. En aquesta competició hi van participar més de 40 equips.


Individualment destaca Jordi Burgas, president del club, que ha estat diverses vegades millor jugador de la Lliga de Girona. La temporada 2008/09 ha estat primer amb una mitjana de 75,5 punts per partida i la temporada passada va guanyar la primera edició de la Copa Gironina i es va classificar en tercera posició en el Campionat de Catalunya Individual. Els seus companys d’equip, Joan Perea, Tello Berrocal, Rafa Contreras, Margarita López i Maria Cuenca també estan situats entre els millors jugadors i jugadores de la Lliga de Girona.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades