HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA PROPERA TEMPORADA HI HAURÀ NOVES COMPETICIONS  (08.08.2009)
     
 

Les bitlles catalanes són un esport dinàmic, en constant creixement, i per això, aquesta propera temporada, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitzarà noves competicions.


Per començar la temporada, el mes de setembre, es disputarà el Gran Premi Catalunya. En aquesta competició hi participarà un equip local (que ho haurà d’haver sol·licitat prèviament), els equips campions del Campionat de Catalunya, la Lliga Nacional i la Copa Generalitat, a més de la selecció catalana, formada pels millors jugadors i jugadores del darrer Campionat de Catalunya Individual. A més, dins d’aquest mateix campionat, els clubs campions de les tres competicions esmentades es disputaran la Supercopa.


La primera edició tindrà lloc a Igualada, amb motiu de la inauguració de les noves pistes de bitlles del club de la localitat. A més del C.B. Igualada i la selecció catalana hi prendran part el C.B. Benavent de Segrià (campió de Catalunya), el C.B. la Galera (campió de la Lliga Nacional), i el C.B.C. Alls Secs Piquen (campió de la Copa Generalitat)


Aquesta temporada també s’inauguraran campionats individuals en cadascuna de les zones on hi ha lliga territorial. Aquests campionats, a més de premiar els millors jugadors i jugadores de cada territori serviran per classificar-se per al Campionat de Catalunya Individual. La FCBB també està treballant per iniciar un campionat individual reservat a jugadors de menys de 25 anys.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades