BOWLING: BON JOC DE SANDRA TORRENTS I MÓNICA BOLDÓ AL CAMPIONAT DEL MÓN FEMENÍ  (10.08.2009)

Les esportistes catalanes van tenir un bon nivell joc al Campionat del Món Femení (2009 Women's World Championship) que va tenir lloc a Las Vegas (Nevada, EUA) del 24 de juliol al 3 d’agost.

Les representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling van participar en totes les proves. En la classificació general,  de les 228 participants de 45 federacions del tot món, Sandra Torrents es va classificar en la 151a posició amb 185,30 pals de mitjana i Mónica Boldó, en 165a posició, amb 183,40 pals de mitjana. Cal destacar els bons resultats en la prova Individual de Mónica Boldó (110ª posició, 195,50 pals) i Sandra Torrents (135ª posició, 189,33 pals). En la prova de parelles, les jugadores catalanes van aconseguir la 77ª posició amb 2223 pals, 185,25 de mitjana.