HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL A CASTELLVELL DEL CAMP (VIDEO RODA DE PREMSA)  (23.09.2009)
     
 
Avui ha tingut lloc l’acte de presentació del XI Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes que tindrà lloc diumenge 27 de setembre al Camp de Futbol Castellvell del Camp, a la comarca del Baix Camp. La nombrosa participació, seixanta homes i quaranta dones d’arreu de Catalunya, converteix aquesta competició en una gran festa de les bitlles catalanes.



Hi han estat presents les veus de totes les parts implicades en l’organització del campionat. Per una banda, Carles Norte, president de l’Associació Cultural i Esportiva El Rajoler,el regidor d'Esports, Xavier Vicens, i Llucià Sánchez i Toni Solé, vicepresident i tècnic, respectivament, de  la Federació de Bitlles Catalanes i Bowling



L’Associació Cultural el Rajoler i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitzen aquest campionat, amb el suport de l’Ajuntament de Castellvell del Camp i el Consell Català de l’Esport.





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades