HOME

BOWLING: RAÚL GALVEZ I PILAR PERALES, A LA COPA DEL MÓN (VIDEO)  (04.10.2009)

Raúl Gálvez i Pilar Perales  van guanyar el Campionat de Catalunya Qubica-AMF i es van classificar per a la 45a Copa del Món Qubica-AMF 2009 de bowling tenpin que se celebrarà a  Malacca (Malàisia) del 14 al 21 de novembre.

Raül Gálvez,  amb 3311 pals, i Pilar Perales, amb 2949 pals, es van erigir campions de la prova del circuit català que van acollir les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona).

Tots dos van guanyar el títol després d’haver jugat les 18 partides de la semifinals, on van participar 24  jugadors, i les 7 partides de la final Petersen (tots contra tots per categories). Els 16 finalistes, que hi arrossegaven el 50 % de la puntuació de les sèries de semifinals, van ser, en la categoria femenina: 1. Francisca Núñez (Barcelona); 2. Pilar Perales (Diagonal); 3. Mercè Burgues (Barcelona; 4. Edith Albornoz (Barcelona); 5. Maribel Monfort (Lucki Strikers); 6. Gloria Sala (Barcelona); i en la categoria masculina: 1. Raúl Gálvez (Sweetrade); 2. Moisés Pérez (Diagonal); 3. Xavier Comas (D’Aro); 4. Fernando Gómez (Al-Vici/Joventut); 5. Miguel Ángel Guimerà (Nàstic); 6. Artur Colomer (D’Aro); 7. Pedro López (Cats); 8. Carlos Iranzo (D’Aro)

En la final, Raúl Gálvez va mantenir, doncs, la primera posició i Artur Colomer i Carlos Iranzo van avançar posicions; en canvi, Pilar Perales va aconseguir superar Francisca Núñez i Mercè Burgués va consolidar la 3a posició.