HOME




   
 
BOWLING: LES CATALANES OBREN EL V WOMEN’S MASTERS   (08.10.2009)
     
 
Un total de 14 jugadores catalanes, una colombiana i una porto-riquenya van obrir l'europeu Women's Masters 2009, que s’està disputant per primer cop a les instal•lacions de Baix Bowling, situades a Sant Vicenç dels Horts. Les 15 millors  jugadores a la suma de les sis partides de classificació passaran a quarts de final, on juntament amb les 9 jugadores ja directament classificades lluitaran  per a les 4 places  de les semifinals.



Margarita Roa, de Bogotà (Colòmbia), una de les dues estrangeres de la 1ª sèrie, es va situar al capdavant de la classificació amb de 1187 pals (197,83 de mitjana), dues jugadores del Diagonal, Mar Tena i Cristina Sanz, es van classificar en segona i tercera posició, amb 1120 pals (186,76 de mitjana) i 1110 pals (185 de mitjana), respectivament.





Demà es jugaran tres sèries de classificació i dissabte l'última. Hi participaran un total de 44 jugadores, procedents de 12 federacions (França, Suècia, Letònia, Israel, Anglaterra, Dinamarca, Holanda, Malta, Colòmbia, Puerto Rico i Catalunya). 







Fotos: Cristina Sanz



http://www.tbowling.cat/women_master/resultats/QS1.pdf

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades