HOME




   
 
BITLLES CATALANES: REPORTATGE DE LA 3A JORNADA DE LA LLIGA DE BITLLES DE LLEIDA   (17.10.2009)
     
 
Els equips del C.B. Ivars d’Urgell i el C.B. Palou s’enfrontaran diumenge 18 d’octubre en la 3ª jornada de la Lliga de Lleida, de 10.00 a 11.30 h al passeig Felip Rodés s/n d’Ivars d’Urgell. La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) n’oferirà l’endemà un reportatge a la seva web http://www.tbowling.cat.



Ells jugadors de tots dos equips són d'un gran nivell com demostra el fet que l'any passat es van classificar 1r (C.B.Ivars) i 2n (C.B.Palou) del grup B de 1a Divisió. En les eliminatòries per decidir el títol de 1a Divisió, el C.B.Palou va quedar 2n. Cal destacar el jugador Pere Muixí (C.B.Palou) que es va classificar  2n en l'últim Campionat de Catalunya Individual (setembre 2009).



El C.B. Ivars d'Urgell ha estat campió de Catalunya els anys 2005 i 2006, i campió de la Copa Generalitat l'any 2006. A part de la participació en la competició oficial, el C.B. Ivars organitza des de fa 8 anys la Marató Nacional de Bitlles, un campionat obert de 24 hores de durada (12 hores a partir d'aquest any).



La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza, a més d’altres competicions, 6 lligues territorials. La Lliga de Lleida, que es va disputar per primera vegada el 1991, es caracteritza per l’alt nombre de participants i el seu arrelament al territori. Actualment hi participen 64 equips de 54 clubs que juguen 31 partides cada setmana de la temporada.



Foto: L'equip d'Ivars d'Urgell (CCC 2006)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades