HOME




   
 
BOWLING: ELS EQUIPS DE SEGONA I TERCERA DIVISIÓ COMENCEN LA LLIGA CATALANA   (29.10.2009)
     
 
La Lliga Catalana de Bowling comença aquest cap de setmana al Vendrell i a Sant Vicenç dels Horts amb la participació de 12 equips de cada divisió.



Les instal•lacions de Bowling El Vendrell, situades al Centre d’Oci Les Mates del Vendrell,  acolliran la primera concentració dels equips de segona divisió:  Sweetrade A (Vallès Oriental), Comarcal B, Vallès A (Vallès Occidental); Cats (Maresme); Al-Vici/Joventut B, New Strikes (Barcelonès) Les Gavarres A (Baix Camp); Nàstic B (Tarragonès); Black Bowl A (Baix Empordà); Catalònia, Seven-3 B, Fartucs (Baix Llobregat). 



D’altra banda,  els equips de la tercera divisió masculina s’enfrontaran a les pistes de Baix Bowling, situades a Sant Vicenç dels Horts: Speed, Mediterrània B, Flecha-1 B, Barcelona B (Barcelonès), Evil Bowl (La Selva), Les Gavarres B (Tarragonès), Empuriabrava Cat Figueres B (Alt Empordà), Xtreme B (Baix Lloobregat); Vallès B, Comarcal C (Vallès Occidental) Sweetrade B (Vallès Oriental) i Vilabowling A (Garraf).



La Lliga Catalana de Bowling consta de cinc divisions, quatre masculines i dues femenines. Una setmana després de l’inici de la competició en les segona i tercera divisions masculines,  el dies 7 i 8 de novembre, començarà la de les divisions femenines i màxima categoria masculina i no serà fins al desembre que comencin els enfrontaments de la  quarta divisió.



Agenda: dissabte i diumenge a partir de les 10.00 h, entrada lliure.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades