HOME




   
 
BOWLING: MARCIAL OVIDE I CRISTINA SANZ GUANYEN LA PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ, CLASSIFICATORI PER A L’INTERNACIONAL DE VIDY   (02.11.2009)
     
 

Marcial Ovide i Cristina Sanz van guanyar la primera prova del Circuit Català de Bowling Tenpin, celebrat del 12 al 18 d’octubre a les pistes de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. El Circuit va comptar amb la participació de 99 jugadors (16 dones i 83 homes) de 18 clubs de Catalunya que tenien l’incentiu afegit de competir per accedir al campionat europeu de Vidy.


Els 8 jugadors que es van classificar per a la final: Marcial Ovide (219,13 de mitjana), Moisés Pérez (216,50 de mitjana), Marcos Gordo (203,50 de mitjana), Artur Colomer (203, 13 de mitjana), Margarita Roa (205,63 de mitjana); Cristina Sanz (185,75 de mitjana), Sandra Torrents (185,25 de mitjana) i Rafaela Carneiro (184,38 de mitjana) van jugar les respectives partides de defensa de posició masculina i femenina. Els  vencedors van superar per 2 a 0 els seus contrincants. En la masculina, els jugadors del Club Diagonal, M. Ovide i Moisés Pérez van destacar damunt Artur Colomer (D’Aro) i Marcos Gordo (Barcelona), respectivament. Pel que fa a la defensa de posició femenina, Margarita Roa (Sweetrade) i Cristina Sanz (Diagonal) van guanyar respectivament els enfrontaments amb Rafaela Carneiro (Barcelona) i Sandra Torrents (Diagonal), en una partida molt ajustada.


En les finals, els dos campions van destacar en les dues partides: Marcial Ovide amb 196 i 222 punts i Cristina Sanz per 201 i 219 punts.


Aquests resultats obren les portes als campions i subcampions, Moisés Pérez i Margaita Roa, per representar la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) al campionat europeu 8th Track International of Vidy’ que tindrà lloc a Lausana (Suïssa) del 12 al 21 de març , amb la participació de jugadors i jugadores de federacions de l’ETBF.


http://www.tbowling.cat/circuitcatala/resultats/1prova/FINALISTES.pdf


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades