HOME




   
 
BITLLES CATALANES: REPORTATGE DE LA COMPETICIÓ DE BITLLES DE LA LLIGA DE BARCELONA  (08.11.2009)
     
 

Avui, diumenge 8 de novembre, es disputaran els enfrontaments corresponents a les jornades 5 i 6 de 1a divisió i 2a divisió (grup A) de la Lliga de Barcelona de bitlles catalanes a la plaça Major de Vic (de 10.00 a 13.00 h). La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) n’oferirà demà a la tarda un reportatge a la seva web http://www.tbowling.cat.


Un total de 26 equips (13 de primera divisió i 13 de segona, grup A) participaran en aquesta jornada, seguint el calendari oficial de la competició. En la Lliga de Barcelona es juguen dues jornades cada dia de competició per concentració d’equips.


La classificació de primera divisió està encapçalada pel Viladecans A, amb 8 punts, seguit de Siuranenc A, Can Folguera i To-K-Fusta (C.B. Badalona), amb 6 punts. A segona grup A, els líders són el Sant Llorenç.la Mola, Sagrada Família i Camp de l’Arpa, amb 8 punts cadascun.


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza, a més d’altres competicions, 6 lligues territorials. La Lliga de Barcelona es va disputar per primera vegada la temporada 1994/1995 amb la participació de 7 equips de 3 clubs diferents. Actualment hi participen 39 equips representant 28 clubs, repartits en tres grups diferents, un de primera divisió i dos de segona (A i B).


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades