HOME




   
 
BITLLES CATALANES: REPORTATGE DE LA JORNADA DE LLIGA A LA PLAÇA MAJOR DE VIC (VÍDEO)  (09.11.2009)
     
 
Vic va acollir amb interès i expectació els enfrontaments dels 26 equips (13 de primera divisió i 13 de segona, grup A) corresponents a les jornades 5 i 6 de la Lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes que es van jugar diumenge 8 de novembre a la plaça Major de Vic (Osona), organizats pel club local C.B. la Pubitlla de la Plana i la FCBB. El grup B d’aquesta categoria va disputar les jornades a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès).



Esportivament van destacar les bones partides que van fer el Guinardó A (400 punts – 33 bitlles), el Viladecans A (382 punts – 32 bitlles) i el Siuranenc A (364 punts i 30 bitlles). Tots tres equips de primera divisió. A segona divisió, el millor equip de la jornada va ser el Sagrada Família (382 punts – 33 bitlles). També destaquen les bones partides del Camp de l’Arpa (347 punts – 26 bitlles) i del Sant Llorenç-la Mola (332 punts – 24 bitlles)



El Siuranenc A continua líder de primera divisió, empatat a 10 punts amb Can Folguera i Viladecans A. A segona A, els primers classificats són el Sagrada Família i el Camp de l’Arpa, amb 12 punts. A segona B domina la classificació el Viladecans B, amb 10 punts.



Seguint la nova aposta de comunicació de les competicions de bitlles catalanes, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB), http://www.tbowling.cat/ , i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), http://www.ufec.tv/ ofereixen imatges d’aquest partit.













 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades