BOLOS LEONESES: RAMON CUESTA S’EMPORTA EL VII MASTER CATALUNYA (VÍDEO)  (16.11.2009)

Ramon Cuesta, del Club El Negrillón, va guanyar el VII Master Catalunya de bolos leoneses, que es va jugar diumenge 15 de novembre a les instal·lacions del Club de Bolos d’Horta (Barcelona).

Aquesta competició va aplegar els millors jugadors de primera i segona categories (21 per categoria) dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya:  El Negrillón de l’Hospitalet de Llobregat, Club de Bolos d’Horta i Dama de Arintero de Barcelona.

Els jugadors del Club Negrillón van obtenir les millors classificacions de la primera categoria: en primer lloc,  Ramon Cuesta Castro (418 punts); en segon lloc,  Lucinio Llamas (388 punts), i en tercer lloc, Eutinio López (337 punts).

Les millors puntuacions de la segona categoria van ser per als altres dos clubs: Marcelino del Blanco (319 punts) de Dama de Arintero, Pablo Sánchez(303 punts) i Luis Manuel González (267 punts), tots dos del club amfitrió, Club de Bolos d’Horta.

Un  públic nombrós  va poder gaudir dels enfrontaments en les tirades eliminatòries i en la final d’aquesta competició que els clubs de bolos leoneses organitzen rotativament cada any des del 2002 amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB), http://www.tbowling.cat/ i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), http://www.ufec.tv/  ofereixen imatges d’aquesta partit.