HOME




   
 
BOWLING: ELS CLUBS DIAGONAL FEMENÍ, COMARCAL I D’ARO BOWLING MASCULÍ ENCAPÇALEN LA CLASSIFICACIÓ DE LA LLIGA DE PRIMERA DIVISIÓ   (17.11.2009)
     
 
El cap de setmana del 7 i 8 de novembre es van jugar els enfrontaments de la Lliga Catalana de Bowling Tenpin de les primeres divisions femenina i masculina i de  la segona divisió femenina.



L’equip femení del Club Diagonal, format per Sandra Torrents, Ángeles Álvarez, Pilar Perales, Mar Tena i  Cristina Sanz, encapçala la classificació de primera divisió, que es va jugar  a les instal·lacions de New Park Vallès (Terrassa), amb 41 punts, seguit del Barcelona, amb 32 punts, i del Sweetrade, amb 28 punts.



Pel que fa a la primera divisió masculina, que es va celebrar a les instal•lacions de d’Aro Bowling (Platja d’Aro), l’equip del Club d’Aro Bowling, format per Artur Colomer, Keenan Glover, Víctor Hurtado  i Xavier Comas, és al capdavant del grup A, amb 40 punts, seguit de l’equip Al-vici/Joventut, amb 32 punts, i el Diagonal, amb 28 punts. L’equip A del Comarcal, format per Manuel López, Pau Ortega, Sergio Pérez, Arnau Faja i Antonio Rodríguez, encapçala la classificació del grup B, amb 37 punts, seguit del Nàstic, amb 34 punts, i el Barcelona, amb 28 punts.



En la primera jornada de les prèvies de la segona divisió femenina, encapçala la classificació l’equip del Club Vallès, format per Rosa Mas, Anna Mas, Cristina Hernández, Sandra Barange i Svetlana Dementieva, amb 30 punts, seguit del Barcelona, amb 25 punts  i Luckystrike, amb 20 punts. Aquesta temporada la segona divisió femenina està formada per 9 equips que jugaran 3 concentracions prèvies per situar-se entre els 6 equips que jugaran la final per decidir l’ascens.




Enllaç amb les classificacions:






http://www.tbowling.cat/lligacat_resultats.asp




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades