HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADES TERRITORIALS DEL IV CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR  (26.11.2009)
     
 


Palamós (Baix Empordà), Igualada (Anoia), el Poal (Pla d’Urgell) i Pineda (Maresme) acullen simultàniament el 28 de novembre els enfrontament de la competició territorial del Campionat de Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes de les lligues de Girona, Barcelona, Lleida, de la Selva-Alt Maresme, respectivament, organitzades pels clubs locals, amb el suport  de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) oferirà un reportatge de la jornada a Palamós a la seva web http://www.tbowling.cat. Hi partiparan 28 jugadors i jugadores de 7 clubs diferents (C.B.C. Parlavà, Amics de la Pineda Fosca, C.B.C. Alls Secs Piquen, C.E. Vilabrú, C.B.C. Mont-ràs, Amics de Palafrugell i el club amfitrió).



En aquesta competició, de caràcter individual, participen jugadors i jugadores de categories des de benjamins fins a juvenils de les 6 lligues territorials de bitlles catalanes: Lliga del Camp, la Selva-Alt Maresme, Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona. Els joves que hagin participat en una de les dues jornades de competició territorial es classifiquen per a la jornada nacional que aplega representants de cada territorial.



La jornada de la Lliga del Camp va tenir lloc dissabte passat a Pololeda (Priorat) i el dissabte 5 es disputarà la de la Lliga de Tarragona a la Galera (Montsià).



La Sénia (Montsià) va acollir la fase nacional de l’edició anterior que va aplegar més de 100 nois i noies, provinents de 15 clubs de tot Catalunya.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades