HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LES TIRADES DE BITLLES DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE L’ANOIA  (26.11.2009)
     
 
Els dies 14 i 21 de novembre van tenir lloc a les pistes de bitlles d’Igualada les tirades de bitlles de la 58ª edició dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia, organitzades pel Club de Bitlles Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia.



Enguany va ser la primera edició que els infants de la comarca van poder competir en bitlles catalanes. Durant les setmanes prèvies, van tenir lloc en cada centre diversos entrenaments per donar a conèixer el joc.



En els dos dies de competició van jugar infants de les categories benjamí i aleví, tant masculí com femení. En total, van competir uns 700 infants de la comarca de l’Anoia representant els seus centres educatius i animats per un nombrós públic familiar que va omplir les pistes.



Pel que fa a la competició, els enfrontaments es disputaven en equips de 12 jugadors/es que jugaven  una ronda de tres tirades de bitlles. Guanyava el partit l’equip que sumava més punts.



Els millors equips de cada categoria foren:

Benjamí masculí: CEIP Ramon Castelltort 1 (Igualada) 217 punts

Benjamí femení: Maristes Igualada 134 punts

Aleví masculí: Escolàpies Igualada 272 punts

Aleví femení: CEIP Ramon Castelltort 2 (Igualada) 137 punts

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades