HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR DE PALAMÓS (VÍDEO)  (30.11.2009)
     
 

Palamós va acollir, dissabte, 28 de novembre, la primera jornada del Campionat de Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes. Hi van participar 28 nens i nenes federats de les categories juvenil masculí, cadet, infantil, aleví i benjamí masculí i femení, respectivament, dels clubs gironins C.B.C. Palamós, C.B.C  Parlavà, C.B.C  Alls secs Piquen, C.E. Vilabrú, C.B.C  Mont-Ras, C.B.C  Amics de la Pineda Fosca i C.B.C  Amics de Palafrugell.


Els bitllaires van demostrar tenir un alt nivell de joc en aquesta nova edició que s’ha caracteritzat per l’increment de participants respecte a l’edició anterior. Cal destacar els millors d’aquesta jornada, David Flores (C.B.C. Palamós), Iban Bota i Núria Salva (C.B.C  Amics de la Pineda Fosca) que han obtingut el premi a la millor tirada de les categories corresponents.


La segona jornada d’ aquesta competició, de caràcter individual, tindrà lloc al mes de març en les 6 lligues territorials de bitlles catalanes: Lliga del Camp, la Selva-Alt Maresme, Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona. Els joves que hagin participat en una de les dues jornades de competició territorial es classificara per a la jornada nacional que aplegarà al mes d’abril representants de cada territorial.


Seguint la nova aposta de comunicació de les competicions de bitlles catalanes, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB), http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), http://www.ufec.tv/ ofereixen imatges d’aquesta jornada.







 

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades