BOWLING: MARGARITA ROA I MOISES PÉREZ, CAMPIONS DE LA PROVA INDIVIDUAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA   (30.11.2009)

Margarita Roa i Moisés Pérez es van proclamar campions de la prova individual del XIII Campionat de Catalunya de Bowling en la final que es va celebrar ahir, diumenge 29 de novembre, en superar els 26 jugadors i les 10 jugadores més ben classificats a la suma de les 12 partides de classificació.

Margarita Roa, del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, va liderar en tot moment la classificació femenina que va encapçalar amb un total de 3669 pals (203,83 de mitjana), seguida de Sandra Torrents del Club Diagonal de Barcelona i Mònica Boldó també del Club Sweetrade, amb un total de 3548 pals (197,11 de mitjana) i 3413 pals (189,61 de mitjana), respectivament.

En la categoria masculina, Moisés Pérez del Club Diagonal va guanyar la competició amb un total de 3946 pals (219,22 de mitjana). Al seu darrere, Manel Gimeno (3703 pals, 205,72 de mitjana) del Club Empuriabrava Cat de Figueres, que va entrar a la final en la cinquena posició i va aconseguir  amb la sèrie final de 1271 pals  classificar-se en la segona posició. David Ansaldo del Club Al-vici/Joventut de Barcelona va ser el tercer classificat amb un total de 3697 pals (205,38 de mitjana).

La competició va tenir lloc a les instal·lacions de New Park Vallès (Terrassa), on 160 jugadors i jugadores dels diferents clubs de Catalunya van disputar 12 partides en dues sèries per aconseguir una plaça a la final.