HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ELS CAPDAVANTERS DE LA LLIGA NACIONAL S’ENFRONTARAN A LA GALERA  (11.12.2009)
     
 
La Galera acollirà dissabte la 8ª jornada de Lliga Nacional de Bitlles Catalanes  que enfrontarà els dos equips capdavanters: la Galera Free Power i  el C.B. Miralcamp, primer i segon classificats, respectivament, de les quatre edicions d’aquesta competició. La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) oferirà un reportatge de la jornada a la Galera a la seva web http://www.tbowling.cat.

 

L’equip de la Galera Free Power format per Vicent Albiol, Joan Lleixà, Gerard Albiol, Jordi Gilabert, Joan Josep Ferreres i Roser Cherta, s’enfrontarà a l’equip del C.B. Miralcamp format per Jaume Pedrós, Emili Franci, Josep Masot, Joan Tió, Francesc Camps i Ramon Torres. Tots els jugadors de tots dos equips són de molt alt nivell i sumen entre tots molts premis en categoria individual.



En la Lliga Nacional partipen 9 equips de 8 comarques diferents: la Galera (Montsià), Miralcamp (Pla d'Urgell), el Soleràs (Garrigues), Bellpuig (Urgell), Ametllers (Segarra), Cremats (Baix Empordà), Igualada (Anoia) i C.B. COP i C.B. Siuranenc (Barcelonés). La 8ª jornada de Lliga Nacional es juga simultàniament a Cervera (C.B. Ametllers- C.B. El Soleràs), a Mont-ras. (C.B.C. Els Cremats de Mont-ras- C.B. COP), a Horta, Barcelona (C.B. Siuranenc-C.B. Bellpuig) organitzada pels clubs locals, amb el suport  de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/lligaNACIONAL-equips.pdf


http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/lligaNACIONAL-individual.pdf









http://www.tbowling.cat/notespremsa.asp?id=322



 





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades