HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA GALERA FREE POWER FA HISTÒRIA (VÍDEO)  (14.12.2009)
     
 

L’equip del C.B. la Galera Free Power va aconseguir fer un rècord històric en la jornada de la Lliga Nacional contra el C.B. Miralcamp en obtenir 427 punts (la puntuació màxima és 450) en la segona partida que es va disputar dissabte passat a la seva població.


Després de superar l’equip del Pla d’Urgell, format per Jaume Pedrós, Emili Franci, Josep Massot, Joan Tió i Ramon Torres en la primera partida per 376 a 333 punts, l’equip del Montsià, format per Vicent Albiol, Joan Lleixà, Gerard Albiol, Joan Josep Ferreres i Jordi Gilabert, va aconseguir vèncer per 427 a 369 en la segona partida de l’enfrontament.


Aquesta puntuació, 427 punts, representa una mitjana de 85,4 punts per jugador dels 90 que es poden fer en una partida. Vicent Albiol i Joan Lleixà van aconseguir una partida perfecta, 90 punts, i Gerard Albiol en va aconseguir 83 i Joan Josep Ferreres i Jordi Gilabert 82, cadascun.


L’equip de la Galera domina per cinquè any consecutiu la Lliga Nacional i porta 14 victòries en les 14 partides disputades (28 punts). La propera setmana visitarà el segon classicat, el C.B. COP de Barcelona (22 punts). Tercer és el C.B. Miralcamp (20 punts), que es jugarà aquesta posició amb el quart classificat, el C.B. el Soleràs (16 punts). Els segueixen el C.B. Siuranenc d’Horta i el C.B. Igualada, amb 12 punts, el C.B.C. els Cremats de Mont-ras (8 punts), el C.B. Sant Jaume de Bellpuig (6 punts), i tanca la classificació el C.B. Ametllers amb 4 punts.


Seguint la nova aposta de comunicació de les competicions de bitlles catalanes, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) ofereix imatges d’aquest partit.








 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades