HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ A LA PRIMERA FASE DEL CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR  (22.12.2009)
     
 
En la primera jornada territorial del Campionat de Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes, que va tenir lloc al novembre en les sis lligues territorials, hi van participar 174 joves, 73 més que en l’edició anterior, provinents de 27 clubs d’arreu de Catalunya.



Les diferents seus de la primera jornada van ser Poboleda en la Lliga del Camp, que hi participava per primer cop, Igualada en la Lliga de Barcelona, El Poal en la Lliga de Lleida, Palamós en la Lliga de Girona, Pineda en la Lliga Selva-Alt Maresme i la Galera en la Lliga de Tarragona.



Els joves, de 9 a 16 anys, que hagin participat en una de les dues jornades de competició territorial es classificaran per a la jornada nacional que aplegarà al mes d’abril representants de cada territorial. La Sénia (Montsià) va acollir la fase nacional de l’edició anterior que va aplegar més de 100 nois i noies, provinents de 15 clubs de tot Catalunya. Es preveu que l’edició d’aquest any sigui més nombrosa que l’anterior.



La web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB), http://www.tbowling.cat/, ofereix imatges de les jornades de Palamós i de la Sénia.








Reportatges de vídeo:


BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CA··· (30/11/2009)


BITLLES: LES IMATGES DEL III CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (LA SENIA) (29/04/2009)


 


 


Resultats:


http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/EDAT%20ESCOLAR-1ajornadaterritorial.xls


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades