BOWLING: TORNEIG DE NADAL DE L’ESCOLA DE BOWLING  (23.12.2009)

26  joves (alevins, infantils i juvenils) de les escoles de bowling de Terrassa, Barcelona, Gavà i Sant Vicenç dels Horts van participar el cap de setmana passat en el Torneig de Nadal de l’Escola de Bowling, que un any més va acollir Baix Bowling, a Sant Vicenç dels Horts, una de les instal·lacions de bowling on la federació entrena  nois i noies de 10 a 18 anys.

En la categoria alevina, Àlex Cuenca va guanyar la prova amb un total de 283 pals, seguit d’Àlex Casas i Pol Páez amb 255 pals i 234 pals, respectivament. Silvia Casas, amb 197 pals, va ser la millor noia classificada en aquesta categoria.

Lia Mojarro, amb el bon resultat de la darrera partida, es va erigir campiona en la categoria infantil amb un total de 482 pals. Sergio Retamal i Sergi Rovira es van classificar en la segona i tercera posicions amb 469 i 405 pals, respectivament.

Rafael Puig, amb 544 pals, va encapçalar la classificació juvenil des de la primera partida i es va imposar amb comoditat a Oriol Navarro que es va classificar en la segona posició, amb 497 pals. La tercera plaça d’aquesta categoria va ser per a Jessica Toro, amb 428 pals.

Marcial Ovide, director de l’Escola de Bowling de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling va fer el lliurament de trofeus corresponent.