BOWLING: BONS RESULTATS DE L’EQUIP SUB-21 AL XII TORNEIG INTERNACIONAL DE JOVES JEFF DE BRUGES  (29.12.2009)

Àlvar Cardona, component de l’equip sub-21 de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va entrar a la final del XII TORNEIG INTERNACIONAL DE JOVES JEFF DE BRUGES, amb una mitjana total de 205,56 pals, i va aconseguir l’11a posició de la categoria júnior i la 27a de la classificació general.

Gerard Moreno i Daniel Puentes, en la seva primera competició internacional, es van classificar en les places 145 i 168 de la general, respectivament, i el jugador Jordi Martí, que ja va debutar en el Campionat d’Europa juvenil 2009, es va situar en la posició 109.

Al torneig, que es va disputar del 4 al 6 de desembre a Creil Saint Maximin (França),  hi van participar 218 jugadors de 10 federacions de les categories infantil, cadet i júnior.