HOME




   
 
BITLLES CATALANES: REPORTATGE DE LA JORNADA DE LLIGA A SANT CARLES DE LA RÀPITA   (14.01.2010)
     
 
Sant Carles de la Ràpita acollirà la 9ª jornada de Primera Divisió de la Lliga de Tarragona de Bitlles Catalanes diumenge 17 de gener, a partir de les 10 hores,  a les pistes de bitlles del C.B. els Alfacs (a l'entrada de la Llotja, al costat de la Casa del Mar). La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) n’oferirà un reportatge a la seva web http://www.tbowling.cat.

 

Destaquen els enfrontaments entre els equips  La Sènia A – Santa Bàrbara, Deltebre A – Amposta B, Els Valentins – Amposta A, Deltebre B – Fora Forat i Vinaròs C – Vinaròs A. Completen la jornada les partides entre Els Alfacs B – Amposta C, La Galera – Godall A i Els Alfacs A – Camarles. Cada enfrontament es disputa a dues partides en cadascuna de les quals els equips es juguen 2 punts.



En la Lliga de Tarragona hi participen 17 equips. Actualment lidera la classificació el Vinaròs A amb 23 punts en 16 partides jugades. El segueix la Sénia A (22 punts), Fora Forat i Deltebre A (20 punts), i Amposta A i Santa Bàrbara (18 punts). Deltebre A i Santa Bàrbara han disputat dues partides menys.





http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/lligaTAR1adiv-equips.pdf


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades